València Bàsquet busca aferrar-se a l’Eurolliga

Per Jorge Olmos · 02 Abril, 2021

València Bàsquet afrontarà a partir de les 19:00 (DAZN) davant l’Alba de Berlín l’última oportunitat per a seguir tenint opcions de classifcar-se per al top-8 de l’Eurolliga. Després de la derrota estrepitosa sofrida davant l’Olympiakos, els de Ponsarnau ja no depenen d’ells mateixos.

Per si fora poc, l’equip taronja jugarà amb tan sols dos dies de descans al Mercedes-Benz Arena amb la necessitat de guanyar per a aplegar amb opcions a l’última jornada. A la primera volta, els alemanys ja es van imposar a la Fonteta per 92-100.

Molt ràpidament haurà de canviar el xip València Bàsquet, qui ha d’oblidar el partit davant l’Olympiakos el més ràpid possible, ja que va ser un dels pitjors de la temporada. Per al duel, es repeteix convocatòria amb les absències de Puerto i Hermannsson.

Per part dels alemanys, els d’Aíto García Reneses no es juguen res però no posaran fàcil la victòria. Serà dubte per al duel Maodo Lo, qui s’ha perdut els últims partits per una lesió al peu.

Serà un partit d’última passada, ja que s’enfronten els dos equips que més assistències reparteixen en la competició. L’entrenador de València Bàsquet, Jaume Ponsarnau, ha analitzat el partit a la prèvia.

“Són un equip perillós i un dels equips que enguany no hem aconseguit guanyar. Hem de trobar l’energia suficient, és molt important. Hi ha jugadors tocats, que van arrossegant molèsties però demà hem de trobar l’energia de tots perquè hi haurà moments difícils, és important saber-los jugar els 40 minuts”