DECLARACIONS

Uría: “És un resultat prou interessant per a nosaltres”

Per Blanquinegres · 03 Gener, 2018

Rubén Uría va analitzar el partit davant Las Palmas a la sala de premsa, un partit, en el qual, el València va jugar dos meitats molt diferents i on va aconseguir empatar, en el minut 84, gràcies a un gol de Rodrigo. Uría, ha reconegut que l’equip no va tindre la intensitat necessària per a un partit com este.

Va haver esbroncada en el vestuari en el descans?

No especialment. En el descans s’analitza la primera part, es corregixen errors i es motiva als jugadors perquè s’isca a competir. En la primera part Las Palmas ho va fer bé i ens va sotmetre amb control de pilota. Nosaltres vam tindre arribades amb perill, però sense concretar.

Guedes és qui ha canviat a l’equip en la segona part?

Guedes està fent una gran temporada i no ho anem a descobrir ara. No solament cal elogiar-li a ell per la segona part, sinó a tot l’equip. És un gran jugador com el pot ser la totalitat de la plantilla. Està ara mateix en un gran estat i tot li ix més o menys bé.

L’eliminatòria està encarrilada?

Amb l’1-0 tens l’eliminatòria en el ràfec, encara que vam ser superiors en la segona part, però el 2-0 ens ho haguera complicat tot. L’1-1 ens facilita el partit de tornada i és un resultat prou interessant per a nosaltres.

Satisfet amb el resultat, per tant?

En la primera part no vam estar tan intensos com tocava. En la segona part crec que vam ser mereixedors d’algun gol més. És un resultat molt positiu per a nosaltres.

Es van vore sorpresos per la intensitat inicial dels rivals?

Han estat molt intensos en la primera part, encara que és cert que solament van disparar una vegada entre els tres pals i va anar el gol. Prevéiem un rival més motivat pel canvi d’entrenador.