La millor informació del ValènciaCF en valencià

Unió entre l’afició valencianista i il·licitana
,

Unió entre l’afició valencianista i il·licitana

COMPARTIR

L’afició valencianista s’ha desplaçat fins al *Martíne Valero on pràcticament ha omplit tota la graderia visitant. Malgrat el mal temps i que es tracte d’un dia tan assenyalat en el calendari valencià (cremà i dia del pare), 300 valencianistes s’han desplaçat fins a terres il·licitanes.

És més, en l’arribada dels autobusos s’ha escoltat més l’afició che que a la local. Com a curiositat, entre els presents es trobaven diferents familiars de jugadors, com els pares de Rubén Iranzo que no han malgastat l’oportunitat d’acompanyar al seu fill aprofitant la seua convocatòria.

Històricament, el desplaçament a Elx ha sigut un dels més multitudinaris, encara que des que la Curva ha viatjat de viatjar aquests ja no tenen tanta presència i animació. Un dels càntics estrela ha sigut el “Illa, Illa, Illa, ens en anem a Sevilla”


La graderia visitant ha rebut a l’equip amb una gran ovació res més ha començat el calfament i ha corejat fortament un a un a tots els jugadors res més han sigut anunciats per megafonia.

Durant tota la prèvia hi ha hagut una gran sintonia entre totes dues aficions i no hi ha hagut cap alterat. Des de fa ja molt temps, ches i il·licitans estan unides. De la mateixa forma, en el partit d’anada també van estar molt units.