Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

Alex Alfaro , 29/01/2023

Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

ACTUALITAT
Gattuso respon a l'interés per Saúl

Sergio Botella , 28/01/2023

Gattuso respon a l'interés per Saúl

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Unai Vencedor és un jugador que agrada molt a Corona

Per Alex Alfaro · 17 Gener, 2023

Unai Vencedor és un dels 100 futbolistes que té el València damunt de la taula, encara que de moment no hi ha cap acord tancat perquè algun d’eixos futbolistes viatge ja a la ciutat de València.

Tal com ha informat Ràdio Marca, el jugador de l’Athletic Club de Bilbao li agrada molt a la direcció esportiva del València i més concretament a la figura de Miguel Ángel Corona, no obstant això la seua arribada a València no és gens senzilla.

Segons este mateix mitjà de comunicació, totes dos parts estaven d’acord que vinguera cedit, no obstant això el València posava com a exigència l’opció de compra per al pròxim mercat d’estiu, una condició que no ha autoritzat l’Athletic.

Unai Vencedor és un futbolista de 22 anys però que no està comptant amb molt de protagonisme en l’Athletic en esta primera part de la competició. I encara que la seua posició habitual en l’Athletic no és la del “6” podria exercir eixa funció.

No obstant això, al València asseguren que no és el futbolista que tenen com a primera opció i que eixe jugador encara no ha eixit en els mitjans de comunicació. Es tracta d’una operació que va encarrilada a les últimes setmanes del mes de gener, alguna cosa que no entrava en els plans de Gattuso.