Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Una clínica dental utilitza el descontentament de l’afició del València amb Lim per a la seua publicitat

Per Blanquinegres · 08 Novembre, 2022

La gestió de Peter Lim en el València ha enfadat molt al valencianisme des de fa molts anys. El màxim accionista no és volgut per l’afició i és molt habitual escoltar càntics a Mestalla o en diverses manifestacions demanant la seua marxa del club. Des de la seua arribada en 2014, l’equip ha estat més anys sense Europa que en les màximes competicions continentals. A més d’això, el Nou Mestalla continua sense construir-se i la situació econòmica cada vegada és pitjor.

Per totes estes raons, i alguna que altra més, el valencianisme ja no aguanta més. Davant esta situació, hem observat una curiosa publicitat en la ciutat de València. La clínica dental Müller, la qual té un dels seus locals en l’avinguda Aragó, al costat de Mestalla, ha elaborat una enginyosa publicitat utilitzant el nom de Peter Lim i el descontentament de l’afició valencianista amb l’empresari singapurés.

La campanya de publicitat

En eixa publicitat, es pot apreciar el següent missatge: Peter Lim no et fa somriure, nosaltres sí. Amb este missatge, l’empresa ha utilitzat la situació del club che per a elaborar la seua campanya de publicitat. Els usuaris de Twitter que segueixen l’actualitat del València no han tardat en compartir-la i comentar-la. La imatge de Peter Lim en València cada vegada està més deteriorada i els seguidors del club valencià continuen demanant la seua marxa.