La millor informació del ValènciaCF en valencià

Un influencer es cola a Mestalla en directe
,

Un influencer es cola a Mestalla en directe

COMPARTIR

La moda dels ‘influencers’ moltes vegades supera la realitat. En alguns casos, és gent que es pensa que els actes no tenen conseqüències, i aprofiten la seua repercussió per a no ser exemple per a ningú. Este és precisament el cas de Borja Escalona, que ahir es colà a Mestalla en directe per la porta principal, ja que hi havia Tour.

Combat contra Omar Montes

Escalona és conegut principalment pel seu ‘combat’ de boxa contra Omar Montes. L’influencer el reptà i Omar, que abans era boxador li pegà fins al punt que els seus amics li demanaren que parara, perquè el seu rival ja estava fora del ring per no poder ni defensar-se. Doncs ahir, va decidir tindre més enemics encara: els valencianistes.

‘Modus operandi’

No és la primera vegada que es cola a un estadi. De fet, ha admés que el seu ‘modus operandi’ habitual és a través de les tendes, però amb Mestalla no va ser possible, ja que la seua tenda és un edifici a banda de l’estadi. Esta és la diversió del segle XXI, gent que no respecta entitats centenàries a canvi d’unes quantes visites.