Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Un grup d’aficionats del València protesta amb una gran pancarta contra Jorge Mendes

Per Pablo Marquez · 02 Novembre, 2022

Jorge Mendes és una de les millors amistats que té Peter Lim en el món del futbol. De fet, el màxim accionista del València l’ha demanat consell en més d’una ocasió. Des de l’afició del València, hi ha un gran descontentament amb el representant portugués, ja que consideren que Peter Lim només fitxa als seus jugadors.

Per este motiu, un sector del valencianisme considera que existeix una trama Mendes. Això vol dir que es tracta d’un negoci de comissions a l’hora de fer fitxatges. Això en un princpi és normal, perquè al cap i a la fi el representant fa el seu treball com a intermediari. No obstant això, este sector del València denuncia que Jorge Mendes té molt de poder en l’actual València CF.

Per esta raó, un grup d’aficionats del València ha publicat diverses fotos contra Jorge Mendes. Estes fotos han sigut publicades en el compte de Twitter @freevcf. En la foto principal es pot apreciar una pancarta amb el següent missatge: Against Mendes Mafia, el qual vol dir contra la màfia de Jorge Mendes. A més d’això, en el compte de Twitter que ha publicat esta imatge han afegit que estan matant el nostre club i que l’afició del València sempre lluitarà i guanyarà.

A més d’això, l’usuari de Twitter mencionat anteriorment ha comentat que, al llarg del dia de hui, publicaran un vídeo complet. Cal recordar que esta no és la primera vegada que l’afició del València fa un moviment d’este tipus contra Jorge Mendes. Anteriorment, ja es va ficar una furgoneta davant del Mestalla amb el missatge: Limpiezas Lim & Mendes.