Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Javier Solís:

Sergio Botella , 12/05/2023

Javier Solís: "Peter Lim està preocupat"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  

Un ex-directiu vol tornar al VCF

Per Josep Prats · 15 Febrer, 2021

La gestió de Meriton al VCF continua sent la pitjor possible. Actualment està el primer equip a tres punts del descens, el VCF Mestalla a punt de perdre dos categories degut al nou format i el VCF Femení en la irrellevant novena posició.

Des d’este estiu, han hagut moviments per fer fora a Meriton. La tensió social creix cada vegada més. Per això, van nàixer plataformes com Libertad VCF, la qual va crear una pàgina web per a recollir totes les accions dels valencianistes que volgueren censar-les, i arribar així, a l’1% i poder actuar i començar a lluitar contra Meriton.

Un grup d’empresaris es reuniren anteriorment amb Bankia per ensenyar una proposta de club i poder traslladar una oferta a Peter Lim per comprar-li les accions. A més a més, es farien càrrec de vendre les parcel·les de l’actual estadi i finalitzar el Nou Mestalla, cosa que amb Meriton pareix impossible.

Segons han informat a Tribuna Deportiva, hi ha una persona que vol tornar a tindre poder en el club. Un membre que ja va estar a la direcció del VCF en temps anteriors a l’etapa de Meriton, encara que el seu nom no ha eixit a la llum.

Dos persones tenen opcions reals de comprar el VCF

Dos persones s’han anat movent per poder comprar les acciones del VCF a Peter Lim. I ara mateixa, són les úniques que tenen opcions reals de quedar-se amb les accions de Meriton i poder fer un projecte per poder entrar en l’entitat de Mestalla, encara que ningú quines són les intencions reals del màxim accionista.

Projecte presentat a Bankia

Els possibles compradors ja han parlat amb Bankia i amb les diverses institucions per a presentar el projecte que tenen preparat. Però falta confirmar una persona més que puga estar interessat a comprar el VCF. El final de Meriton està cada vegada més a prop. El somni de tots els valencianistes.