La millor informació del ValènciaCF en valencià

Un equip francés ha contactat amb el València per Toni Lato
,

Un equip francés ha contactat amb el València per Toni Lato

COMPARTIR

El València està treballant en el mercat. Des del club són conscients que han de reforçar la plantilla per a poder ser més competitius. No obstant això, com la situació econòmica és prou delicada, el València està treballant en diferents eixides per a poder alliberar espai en el Fair Play Financer. 

El Lille vol a Toni Lato

Un futbolista que té un paper secundari en la plantilla és Toni Lato. El lateral ha sigut suplent de José Gayà durant els últims anys, però ara ha vist com Jesús Vázquez l’ha avançat en la rotació i s’espera que siga titular demà davant el Girona. 

Per este motiu, Toni Lato podria plantejar-se una eixida cap a un altre club on poder tindre més minuts. Ara mateix, hi ha interessos d’altres equips en el jugador del València. De fet, segons ha informat el diari francés Homme Du Match, el Lille s’ha ficat en contacte amb el club de la Capital del Túria per a fitxar a Toni Lato. 

El club francés necessita reforçar eixa posició i han vist que Lato no té espai en el València. Per tant, ho consideren una oportunitat de mercat. Per esta raó, des del Lille també pensen que l’operació podria ser molt econòmica per a ells. Segons ha afegit Homme Du Match, l’operació es podria tancar en dos milions d’euros. 

La pretemporada de Lato

Esta pretemporada, Toni Lato no ha jugat en la seua posició. La presència de José Gayà i Jesús Vázquez i la falta d’efectius en altres posicions han provocat que el lateral haja jugat d’extrem dret. Esta posició és molt atípica per a ell, però va confirmar que ell anava a jugar on el míster considerara. 

Amb l’opció del Lille, podríem estar amb les últimes setmanes de Toni Lato en el València CF. El lateral ha demostrat ser un gran valencianista durant les passades temporades, però també ha de buscar minuts en un altre equip si ací la competència és molt gran.