+  ACTUALITAT  

Un àrbitre sospitós per al pròxim partit de Champions

Per Blanquinegres · 19 Octubre, 2015

Felix Zwayer serà l’àrbitre principal encarregat de repartir justícia al València CF-KAA Gent de demà dimarts. Este berlines de 34 anys arbitrarà per primera volta al VCF en un partit tant oficial com amistós.

Sense majors precedents amb este col·legiat, podem tirar d’hemeroteca dient que tot i la seua curta experiència al màxim nivell al vell continent ja ha sigut vinculat a un escàndol en arbitratge al seu país, Alemanya.

Zwayer va ser jutjat per actuar a favor en un partit de futbol regional entre el Wuppertal i filial del Werder Bremen a l’any 2005. En este cas, Felix Zwayer va actuar sospitosament a favor del Wuppertal quan era assistent de Robert Hoyzer.

El col·legiat que demà xiularà en Mestalla, i que va ser elegit millor àrbitre de la Bundesliga a l’any 2014, va quedar finalment inhabilitat durant 6 mesos per la seua poca col·laboració a l’hora de prendre declaració dels fets en aquell escàndol al futbol alemany tot i que finalment va ser exculpat per els que van ser declarats culpables en este cas que manipulava àrbitres per a afavorir-se en travesses esportives.