Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Javier Solís:

Sergio Botella , 12/05/2023

Javier Solís: "Peter Lim està preocupat"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  

Un any de l’últim partit amb públic a Mestalla

Per Josep Prats · 01 Març, 2021

Hui es complix un any des de l’últim partit a Mestalla amb aficionats. El 29 de febrer de l’any passat, el VCF-Betis va ser el comiat de Mestalla als seus aficionats, encara que ningú ho anava a pensar mai.

En este any de transició, el VCF ha passat de jugar Champions a lluitar pel descens. El covid-19 ha afectat al conjunt de Mestalla en tots els àmbits, en l’econòmic, en l’esportiu i en el social.

El pressupost de l’entitat s’hi ha reduït molt durant un any. Més de 50 milions ha baixat des que la pandèmia esclatara. Sense diners, sense gestió i sense aficionats a l’estadi, el VCF ha anat a la deriva.

Balança negatiu

Des que va deixar d’anar el públic a l’estadi, el VCF ha jugat 18 partits. La temporada passada, el conjunt valencianista va aconseguir tres victòries, un empat i una derrota. També no aconseguiren guanyar lluny de Mestalla, ja que sols aconseguiren sumar un punt.

La mala dinàmica com a local del VCF, ha anat a més esta temporada. Tan sols ha guanyat quatre partits jugant a casa, ha empatat cinc partits i ha perdut tres. S’han anat molts punts del feu valencianista.

La importància de l’afició

Ha passat un any des de l’últim partit de l’afició a l’estadi. La pandèmia del covid-19 ha privat a molts aficionats del món del futbol no anar a vore els seus equips, i això, era el més important a València. A més a més, en una millor situació sanitària, l’afició es pronunciaria de forma més clara en contra de la gestió de Meriton.