Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Gattuso analitza l'empat i la situació de l'equip

Alex Alfaro , 24/01/2023

Gattuso analitza l'empat i la situació de l'equip

ACTUALITAT
Gattuso:

Vicent Burguete , 30/12/2022

Gattuso:"No anem a fitxar per fitxar"

ACTUALITAT
Gattuso expressa qui té la decisió sobre el futur de Diakhaby

Alejandro Fernandez , 27/12/2022

Gattuso expressa qui té la decisió sobre el futur de Diakhaby

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

L’Sporting ja té nou entrenador i debutarà contra el València

Per Alex Alfaro · 17 Gener, 2023

Ja és oficial. Quasi 24 hores després que Miguel Ángel Ramírez aterrara a Astúries, l’Sporting anuncia la seua contractació. El tècnic canari, de 38 anys d’edat, signatura pel que queda de temporada i una altra més, fins a juny de 2024. Este dimarts dirigeix el seu primer entrenament a l’Escola de Futbol de Mareo i a les 16.30 serà presentat en El Molinón i dimecres  debutarà enfront del València en l’eliminatòria de huitens de final de la Copa del Rei. 

Destaca de Ramírez la seua àmplia experiència en el futbol sud-americà. Va fer campió de la Copa Sud-americana a Independent de la Vall i el va classificar per a la Copa Libertadores. A Espanya va passar per les categories inferiors de Las Palmas i de l’Alabés. Posteriorment va ingressar en l’Acadèmia Aspire a Qatar, des d’on fa el salt a Sud-amèrica de la mà de Roberto Olabe.

També va passar dins del continent americà per l’Internacional brasiler i pel Charlotte del futbol nord-americà. El club destaca en el seu comunicat el perfil de “tècnic jove, amb una gran formació i experiència internacional” alhora que la seua “vocació tàctica ofensiva en el joc”.