La millor informació del ValènciaCF en valencià

Espejo Público parla d’un pressumpte ‘amaño’ en el Valladolid-VCF
,

Espejo Público parla d’un pressumpte ‘amaño’ en el Valladolid-VCF

COMPARTIR

728-90

El programa Espejo Público que emet Antena 3 ha revelat un presumpte ‘amaño’ en el partit entre el Valladolid i el València corresponent a l’última jornada de LaLiga. En eixe partit el conjunt de Marcelino, que va véncer per 0-2, va reafirmar la quarta plaça i es va classificar per a la Champions.

El periodista Nacho Abad ha informat que durant l’última jornada de lliga “presumptament es va falsejar un partit d’un equip que jugarà la Champions l’any vinent, notícia que revelem en Espill Públic. El partit que es falseja és el Valladolid-València que acaba 0-2 a favor del València. Aquest és el detonant final que fa que es detinga a totes les persones a les quals està detenint la policia en el dia de hui”.

No és un ‘amaño’ entre clubs. Presumptament hi ha jugadors que embenen el partit per a guanyar pasta a les cases d’apostes, jugadors i exjugadors. Es va disparar la línia de les apostes a les cases i Tebas, president de la Lliga, va denunciar immediatament el tema a la Policia Nacional, que es va posar en marxa”