Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  

El València tanca un acord amb Pepelu fins 2028

Per Alejandro Fernandez · 30 Juny, 2023

El València continua treballant l’Operació Pepelu per a realitzar-la com més prompte millor. El club de Mestalla té un acord tancat amb Pepelu, segons ha informat Héctor Gómez. L’acord conforma la vinculació del futbolista amb el València fins a 2028 i l’entitat valencianista vol tancar el fitxatge la setmana vinent.

L’operació amb Pepelu no ha avançat amb el Llevant per un tema personal dels seus agents, però la setmana que ve podria tancar-se i anunciar-se el fitxatge de Pepelu com a nou jugador del València. El jugador granota vol fer un pas més en la seua carrera com a futbolista i té la il·lusió de jugar al València CF.

Pepelu té l’interés de més equips de La Lliga com el Getafe i un equip d’Europa League, però el jugador ha preferit el València per damunt de qualsevol altre. L’oferta del Getafe és la menys interessant per al Llevant, i Pepelu no es vol marxar de l’equip sense deixar diners en els comptes granotes.

El Llevant està obligat a vendre als seus principals actius a conseqüència de la seua delicada situació econòmica. El club s’està preparant per a perdre a les seues estreles des que l’equip no va aconseguir l’ascens a primera divisió. Pepelu és des d’eixe dia un dels principals candidats a ser una de les vendes.

El president del Llevant, Quico Catalan, va deixar clar en roda de premsa la situació i la intenció de l’equip sobre la venda de Pepelu. “El Llevant no vol vendre a Pepelu, sembla que el València el vol, perquè ens el transmet l’entorn Pepelu, i el Llevant no el vol vendre i no el vendrà almenys de la clàusula. El Llevant ha de vendre però no abans del 30 de juny”, va declarar Quico Catalán.