ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Català explica la seua posició per a la reunió de demà

Per Blanquinegres · 08 Maig, 2024

Demà és un dia fonamental per al futur del Nou Mestalla. Una més, això sí, perquè no seria la primera vegada que s’escriu eixa frase i després no ocorre absolutament res. Dijous que ve a les 17.00 hi ha una reunió de tots els portaveus de l’Ajuntament de València per a definir una posició conjunta al respecte de les fitxes urbanístiques.

Català ha expressat la seua posició que tindrà en la reunió en una entrevista per als companys d’Onda Cero a València.

Fitxes urbanístiques: “S’han d’aprovar les fitxes i després el conveni. No podem portar les dos coses al ple. El conveni s’ha d’aprovar en junta de govern. Estem predisposats a treballar amb el conveni que va deixar el PSOE i Compromís”

Llicència: “Jo he d’aprovar les llicències. És un tràmit administratiu. Sí que algú vol prevaricar que ho facen ells”

Inici d’obres: “Jo el que vull és que el València comence les obres quan tingues llicències. Però és important tindre lligada la posició de la ciutat”

Caducitat de les llicències: “A partir del 3 d’agost es desvinculen les dues unitats d’actuació. I això és dolent perquè es podria reparcel·lar el vell Mestalla i no condicionar-ho al futur del Nou Mestalla. Es podria demanar la llicència del terciari del Nou Mestalla sense més, sense estar vinculat a cap exigència. D’ací a agost hem d’arribar amb un consens polític”

Aprovar documents: “Estic disposada a aprovar els mateixos documents que és el que feia fort a la ciutat”

Reunió de demà: “Això és un tema de crèdit polític. No entra al meu cap que l’oposició perda la seua credibilitat al no votar el que ells mateixos van deixar. Com es desdiran del que ells mateixos van fer, però tot pot passar. Tinc il·lusió i esperança en què això siga un consens polític”

Avals: “Estem parlant d’avals que PSOE i Compromís no van posar en les fitxes i en el conveni. Demanen avals que ells no van demanar. Veurem quina és la següent”