ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El València ja té triat al seu nou tercer porter

Per Blanquinegres · 08 Maig, 2024

El València havia de prendre en les pròximes setmanes una decisió sobre el futur de Cristian Rivero, el seu contracte acaba al juny, i la lesió de Jaume Doménech es cola en l’equació. Jaume pateix un trencament “en el tendó del recte femoral del cuádriceps de la cama dreta” i el seu pas pel quiròfan li tindrà un mínim de tres mesos apartat dels terrenys de joc, és a dir, es perdrà segur part de la pretemporada. D’ací ve que el club haja de decidir si li planteja a Rivero una renovació per a assegurar-se, almenys, la seua presència com a tercer porter o inclusivament com a segon.

Hi ha diversos clubs, de Primera i Segona (d’Espanya i l’estranger) que ja li han anomenat per a signar-lo lliure. Però Rivero té clar que no negociarà amb ningú fins a saber els plans del València. La seua prioritat és renovar a Mestalla perquè està convençut que abans o després tindrà més oportunitats. El València és el club de la seua vida, encara és jove i no vol renunciar al seu somni de triomfar en el club, encara que haja hagut d’esperar per al debut.

Amb esta situació on Jaume passarà per quiròfan i Mamardashvili és el principal actiu en el mercat per al València, de qui esperen traure uns 30 milions, el paper de Rivero continua sent un interrogant.

El València ha triat el seu tercer porter

El València ja ha triat el seu tercer porter. Segons ha informat Deportes COPE València, Vicente Abril serà el tercer porter durant els últims quatre partits de lliga. L’internacional de la generació de 2005 ja va estar en la convocatòria del diumenge i suplirà la baixa de Jaume fins a final de temporada.