Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Javier Solís:

Sergio Botella , 12/05/2023

Javier Solís: "Peter Lim està preocupat"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

Tunku Ismail i Martín Prest busquen un secretari tècnic

Per Miguel Castells · 07 Març, 2021

L’arribada del príncep de Johor a València comportarà noves incorporacions a la secretaria tècnica. Tunku Ismail sap que els problemes del València passen per no tindre gent de futbol per a gestionar el club, i és per això que, segons Superdeporte, ara mateix el nou gestor del València està buscant un secretari tècnic.

No és Martín Prest

Estes negociacions quedaran en mans de Martín Prest. Encara que feia la impressió que seria l’argentí qui s’ocupara d’este càrrec, el príncep johorí li té reservada una instància major, per tant necessita un secretari tècnic que conega com funciona el futbol espanyol i puga trobar opcions viables amb les limitacions econòmiques que hi ha al València.

De moment cap nom

Superdeporte ha afirmat que Martín Prest ja ha contactat amb secretaris tècnics, però no ha mencionat cap nom. De totes maneres, el perfil ha de ser el que hem descrit anteriorment, gent de futbol que conega la Lliga espanyola.

La continuïtat de Corona

Tot açò es dóna mentres està en l’aire la continuïtat de Corona. El conjunt blanquinegre va renovar-li perquè a ulls de Joey Lim i Anil Murthy estava fent un bon treball, i més encara quan al mercat d’hivern va aconseguir tancar tres incorporacions, però l’última decisió la tindrà el príncep, que de moment està buscant altres opcions.