Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Marcelino:

Vicent Burguete , 04/02/2023

Marcelino:"Mai entendre la meua eixida del València"

ACTUALITAT
Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

Alex Alfaro , 29/01/2023

Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

ACTUALITAT
Gattuso respon a l'interés per Saúl

Sergio Botella , 28/01/2023

Gattuso respon a l'interés per Saúl

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Tres jugadors del València intentaran classificar-se per als octaus de final del Mundial

Per Pablo Marquez · 01 Desembre, 2022

Per la baixa de Gayà al turmell, només hi ha quatre jugadors del València a Càtar disputant el Mundial: Eray Cömert, Yunus Musah, Hugo Guillamon i Edinson Cavani.

El passat dilluns, Yunus Musah va ser el primer jugador del València en classificar-se per als octaus de final. Els Estats Units van guanyar per 1-0 a la selecció d’Iran i s’enfrontaran als Països Baixos el pròxim dissabte. Entre hui i demà, tres jugadors del València tindran l’oportunitat de seguir els passos de Yunus.

Guillamon amb peu i mig dins

Espanya és la selecció que millor ho té per a classificar-se per a la pròxima ronda. L’equip en el qual està Hugo Guillamon serà primer de grup si guanya al Japó o si empata i no guanya Costa Rica. Ara mateix, les úniques possibilitats per a quedar-se fora del Mundial serien perdent davant Japó i guanyant Costa Rica o perdent davant Japó i guanyant Alemanya de golejada.

Cömert tindrà una final davant Sèrbia

Suïssa s’enfrontarà demà a Sèrbia en un partit on hi ha moltíssim en joc. Ara mateix, la selecció de Cömert és segona de grup i depén de sí mateixa per a avançar de ronda. Les opcions per a passar són guanyant a Sèrbia o empatant i esperar que Brasil guanye o empate davant Camerun. En cas que Suïssa empate i Camerun guanye, hauria que recórrer al gol average general.

Cavani ho té més complicat

La selecció que té menys probabilitats de classificar-se és Uruguai. L’equip d’Edinson Cavani només té un punt i està obligat a guanyar a Corea del Sud si vol estar en la pròxima ronda del Mundial.

No obstant això, Uruguai no depén de si mateix. La selecció sud-americana necessitarà un favor per part de Portugal a l’hora guanyar a Ghana. La selecció africana té tres punts i Uruguai només un. Per això, si Uruguai guanya i Ghana empata hauria que veure la diferència de gols.