Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja:

Jorge Olmos , 17/03/2023

Baraja: "Ni he parlat amb Lim ni em preocupa"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Tres equips de la Premier League pensen en Kang In Lee

Per Pablo Marquez · 24 Abril, 2021

Ni Marcelino García Toral, ni Albert Celades, ni Javi Gracia han sigut capaços de donar continuïtat a Kang In Lee en el València CF. Amb els tres entrenadors, Kang In Lee ha estat més temps a la banqueta que en el camp i considera que la seua etapa en el València CF està arribant al final.

Kang In Lee no vol renovar

De fet, el futbolista sud-coreà, enfadat per la falta d’oportunitats esta temporada, ha pres la decisió de no renovar el seu contracte amb l’entitat valencianista. Kang In ja va transmetre al club que no volia més diners, sinó ser important i créixer en el València amb titularitats i molts minuts disputats. Com açò no ha sigut possible, Kang In Lee intentarà eixir del club en este mercat d’estiu.

A més, el València sap que la quantitat que aconseguirà per Kang In Lee serà molt inferior a la qual s’imaginaven fa uns anys. Esta situació és més complicada, perquè el migcampista sud-coreà acaba contracte en juny de 2022.

Per tant, este mercat és l’última oportunitat del València CF per a poder traure diners per Kang In, ja que podria eixir de forma gratuïta al finalitzar la següent temporada. El talent de Kang In Lee no ha passat desapercebut per a la resta d’equips i sàpiguen per la situació que travessa el jugador valencianista.

Des de la Premier League pensen en Kang In

De fet, segons ha informat el periodista de Plaza Deportiva, Salva Folgado, hi ha tres equips de la Premier League que han sondejat l’opció de Kang In Lee per a incorporar-lo la pròxima temporada.

En primer lloc, com ja va avançar el Diari AS, el Wolverhampton de Nuno Espírito Santo és un dels clubs anglesos que pensen que Kang In Lee seria una bona opció per a ells. D’altra banda, des de Plaza Deportiva encara no coneguen quins són els altres dos clubs, però Kang In té diverses opcions per a abandonar el València CF.