Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Marcelino:

Vicent Burguete , 04/02/2023

Marcelino:"Mai entendre la meua eixida del València"

ACTUALITAT
Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

Alex Alfaro , 29/01/2023

Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

ACTUALITAT
Gattuso respon a l'interés per Saúl

Sergio Botella , 28/01/2023

Gattuso respon a l'interés per Saúl

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  SOCIAL  

Peter Lim prestarà 35 milions al València

Per Alex Alfaro · 12 Desembre, 2022

El València C.F es troba en una situació de fallida tècnica. No són paraules nostres, sinó de la directora financera del València durant el dia de hui en la Junta General d’Accionistes del València C.F.

Amb este context econòmic, el qual venim informant de manera detallada al llarg dels últims anys, principalment en les dates pròximes a la publicació dels comptes anuals del club, l’entitat necessita líquid per a poder fer front al seu passiu a curt termini, és a dir, els diners que deu i que ha de pagar en menys d’un any.

En els comptes corresponents a l’exercici 21/22 ja va quedar reflectit que el club va haver de recórrer a una línia de crèdit per a pagar als seus futbolistes amb  pagarés amb venciment el mes de desembre. Uns pagarés amb els seus corresponents interessos.

Durant el dia de hui, la presidenta del València ha anunciat en roda de premsa que Peter Lim tornarà a utilitzar l’eina del préstec per a injectar 35 milions en el club. Segons ha explicat Inma Ibañez, es tracta d’un préstec amb les condicions habituals a nivell d’interessos i que ara mateix es troben ultimant els detalls amb Meriton.

Tal com va revelar Blanquinegres l’any passat, Peter Lim li va explicar a Javier Tebes que tenia intenció de no tornar a invertir diners i que pretenia fer un club que, més enllà dels rendiments esportius, fora estable a nivell econòmic.

A causa de la situació actual el club no ha tingut un altre remei que el de tornar a prestar-li diners al València perquè l’entitat estiga al dia amb els pagaments ja que per si mateixa és insuficient per a poder fer-se càrrec de tots els compromisos.

La valoració econòmica d’Inma Ibañez

“Els nostres comptes són pràcticament una fallida tècnica i hem d’intentar valorar els nostres actius, però el club no tanca perquè Meriton continua donant el seu suport financer”.