Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

TOTS ELS DETALLS de la negociació entre el València i el Sevilla per Rafa Mir

Per Manel Rumbau · 24 Agost, 2023

El València té a Rafa Mir, des de principis de mercat, com a objectiu principal per a reforçar la davantera aquesta temporada. El davanter murcià no compta en excés per a Mendilibar, tot i que el passat dilluns va marcar un golàs (4-3) davant l’Alabés en eixir de la banqueta al 73′.

La situació del València, fins ara, no era molt difícil d’entendre amb Lim al capdavant del club. Primerament, cal destacar que el club de Mestalla compta amb uns 6,5 milions de marge en LaLiga, xifra més que suficient per tal d’afrontar l’operació Rafa Mir. L’import complet de l’operació (al voltant de 5,4 milions) s’acopla perfectament al llímit financer que té el club de Mestalla. Açò últim, per descomptat, també és possible gràcies a l’eixida de Racic i l’entrada de Canós. 

Després de setmanes de negociacions diàries entre Sevilla i València, i segons ha informat Héctor Gómez, el club de Mestalla va a pagar el que demana el Sevilla pel davanter murcià (els 2 milions d’amortització) perquè és la gran aposta en atac per a aquesta temporada. Res més lluny de la realitat, és el davanter que vol Baraja. 

Els detalls de la negociació València – Sevilla – Rafa Mir

La clau perquè el València haja pogut fer aquest pas, com ja hem dit abans, es troba en l’eixida de Marcos André al Valladolid. Per descomptat, el Pucela ha pogut alleugerir la plantilla i té espai per a poder executar una compra pròxima als 2 milions d’euros pel 50% dels drets federatius del jugador.

Durant el dia d’ahir, segons ha informat Nacho Sanchis de Relevo, València i Rafa Mir arribaren a un acord per tal de no allargar en excés la negociació, de manera que l’intenció es firmar al murcià el dia següent a l’eixida de Marcos André. A més, com a conseqüència de l’inversió valencianista en l’operació, el club de Mestalla espera que l’equip andalús descompte una certa quantitat en l’opció de compra del jugador. Pel moment, aquesta es negocia en 6 i 8 milions d’euros.

Així mateix, cal destacar que Baraja parla amb el jugador diàriament. D’aquesta forma, l’intenció de la direcció esportiva del València es demostrar al jugador l’esforç que s’està fent pel seu fitxatge, tot i que el davanter espanyol va quedar un tant decebut en coneixer que no serà ell qui porte el “7” aquesta temporada. Per antigüetat, s’ha acordat que aquest dorsal el portarà Sergi Canós, fent que la promesa del club a Mir en el mes de juliol no es complisca finalment.