La millor informació del ValènciaCF en valencià

Toni Lato: “M’hauria agradat haver pogut ajudar més la passada temporada”
,

Toni Lato: “M’hauria agradat haver pogut ajudar més la passada temporada”

COMPARTIR

Toni Lato és un dels jugadors amb més anys en el València. De fet, el lateral està disputant minuts esta pretemporada en una posició poc coneguda per a ell: extrem dret. Ara mateix, Toni Lato ha parlat amb els companys de VCF Mèdia on ha analitzat l’actualitat del club i el canvi amb Gattuso. 

La pretemporada del València

Està sent molt exigent la pretemporada tant en el ‘stage’ a Suïssa com ací amb dobles sessions. Estem treballant, fonamentalment, l’equip, el grup i la idea que vol el míster de nosaltres. A poc a poc, crec que estem millorant i estem agafant els conceptes de cara a l’inici de lliga.

És pretemporada i hem de quedar-nos amb les sensacions que transmet l’equip. La setmana que vam estar a Suïssa va ser molt bona a nivell de grup i les coses que ens deia el míster les transmetem bastant bé. Hem de continuar millorant, construint l’equip. Al final, hi ha unes certes exigències, càrregues de treball, i hi ha dies que pots estar al límit. La pretemporada és per a preparar-se física i mentalment per a l’inici.

La figura de Gattuso

Està sent molt exigent. Dobles sessions a nivell físic, tàctic i tècnic. Crec que generalitza molt i estem molt contents dins del vestuari amb el cos tècnic. Crec que ens hem acollit bé i estem tots a l’una per a fer-ho tan bé com siga possible.

És bastant diferent. Hi ha molt de camp. Treballem algunes coses en el gimnàs, però quasi tot en el camp. Exercicis tècnics variats amb físic. Ho agraïm. Al final, el jugador vol la pilota i que el treball físic també siga amb pilota. Estem molt contents, però hem de continuar treballant i millorant.

Dins del vestuari notem que ha sigut un jugador molt important i sap com funciona un vestuari. És fonamental per a nosaltres i és molt honest. Tracta de fer un grup, una pinya, un equip. Estem molt contents tant amb ell com amb el seu cos tècnic. És un entrenador molt pròxim. Sap el que necessita el jugador a cada moment i això nosaltres ho notem.

La participació de Lato

Afronte la temporada nova amb molta il·lusió. La temporada passada ja ha passat. No vaig tindre una temporada fàcil per qüestió de lesions, però quan vaig estar vaig poder ajudar a l’equip. M’hauria agradat haver pogut ajudar més, però les coses venen així. Ara m’estic trobant molt bé físicament en pretemporada i estic a la disposició del míster on em necessite. Estic content i amb ganes de seguir amb estes bones sensacions.

El cos tècnic té unes necessitats i on em fiquen tractaré de complir el màxim possible i ajudar als companys.