Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Javier Solís:

Sergio Botella , 12/05/2023

Javier Solís: "Peter Lim està preocupat"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Thierry Correia, únic apercebut del València

Per Miguel Castells · 16 Abril, 2021

El València ja ha superat la seua por a les targetes grogues. Després del fatídic enfrontament a Mestalla davant el Vila-real, on Gayà, Maxi, Racic i Carlos Soler van veure la cinquena, i de la groga que també li van mostrar a Paulista l’últim partit davant la Real Societat, Correia s’ha quedat com a l’únic jugador del València que està apercebut.

Un Correia millorat

El lateral portugués porta moltíssims partits sense veure la targeta que provoca la suspensió. El seu rendiment ha sigut pràcticament immillorable a les últimes jornades, i a més a més està aconseguint minimitzar els seus errors sense veure la targeta que l’obligaria a descansar.

Tres baixes, dos per sanció

Javi Gracia va tindre la infermeria plena durant gran part de la temporada, però ara mateix l’únic lesionat és Jasper Cillessen, i Maxi (amb dos partits) i Paulista els únics sancionats, mentres que Thierry Correia és l’únic apercebut de tota la plantilla. Per darrere, Diakhaby i Cheryshev estan ara mateix amb tres targetes grogues.

Baixa important

És difícil pensar ara mateix en un onze titular sense Thierry Correia. Tot i que està lluny del descens, el València encara no ha assegurat la seua permanència, i la poca capacitat de rotació de Javi Gracia convida a pensar que la baixa de Correia seria molt important al pròxim enfrontament, 3 dies després del Betis davant Osasuna a El Sadar.