+  ACADÈMIA GLOVAL  ACTUALITAT  

Terratrèmol a l’Acadèmia GloVal

Per Blanquinegres · 17 Novembre, 2015

Crisis dins l’Acadèmia GloVal del València CF. En la vesprada d’ahir els companys de Radio València Cadena SER destapaven els casos dels acomiadaments de Rubén Mora i Carlos Torres, el primer coordinador de l’àrea de Futbol 8 de l’Acadèmia GloVal i el segon tècnic del benjamí A del VCF. El VCF, de la mà del seu nou manager encarregat de l’Acadèmia, Jose Ramón Alesanco al·legava que estes eixides eren fruit del poc acoble al nou sistema de treball. Fins ací poca sorpresa.

El tema es posa molt més lleig quan en tota esta història apareix el nom de Curro Torres, tècnic del València CF Mestalla, filial del VCF. Podria sorprendre el seu nom al tractar-se de equips totalment diferents, un semi-professional amb una secció de futbol base del Club de Mestalla. Tot comença a guanyar en sentit quan en les files del benjamí A trobem al fill del tècnic i ex jugador de l’equip valencianista. Coneguda la versió del Club, la versió dels fets segons els afectats és que Curro Torres i la seua dona es dirigiren de molt males maneres al que era entrenador del seu fill i al coordinador davant la manca de minuts en el fill de Curro Torres. Font confirmades per Blanquinegres.com, parlen de paraules mal sonants i d’expressions com; “el peu del meu fill val més que tota la teua família” i “tu vas a saber qui soc jo”. Uns fets gravíssims que poques hores després es convertien en rescissions de dos professionals amb anys d’experiència, com Rubén Mora amb 11 any treballant per al VCF o Carlos Torres arribat al Club valencianita fa 2 mesos però amb anys de treball a una de les acadèmies de perfeccionament professionals més grans de la Comunitat com és Met Soccer.

Esta segona versió, queda totalment rebutjada pel senyalat, Curro Torres, mentres que el VCF per la seua banda no es pronuncia davant estos lamentables fets ocorreguts el passat cap de setmana entre el VCF benjamí A i el Cracks. Segons la mateixa informació destapada per SER Deportivo, Curro Torres, este passat estiu ja va mediar per a que el seu fill jugarà al benjamí A i no al B, com estava previst des d’inici. Este senyals assenyalen que els esdeveniments comencen a produir-se molt més enrere en el temps.

La situació en general a l’Acadèmia GloVal no està sent gens senzilla des de la marxa de l’anterior grup de treball encapçalat per Francisco Joaquin Pérez Rufete. Molts canvis estan produint-se al si de l’Acadèmia per excel·lència del València CF, a la joia de la corona que en el seu dia Salvo i Rufete van dissenyar per al futur VCF.