Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja:

Jorge Olmos , 17/03/2023

Baraja: "Ni he parlat amb Lim ni em preocupa"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  

Teo Swee Wei serà el nou director de la Fundació VCF

Per Miguel Castells · 01 Juliol, 2021

El València ja té nou director de la Fundació després de l’acomiadament de Pablo Mantilla. Exercia des de febrer de 2006 i era un valencianista més, però segons el diari AS, Meriton Holdings ha optat per substituir-lo per Teo Swee Wei, una de les noves incorporacions a l’organigrama esportiu d’esta temporada.

Tan sols a l’àmbit social

Actualment, la idea és que la Fundació es centre única i exclusivament a l’aspecte social i no tinga cap poder a l’àmbit esportiu, on tot el poder caurà sobre l’Acadèmia, i per tant sobre els que la dirigeixen, que són Anil Murthy i Sean Bai.

Reducció a la secció femenina

Este moviment explica les desenes de xiquetes del València femení que han d’abandonar l’escola, ja que han decidit reduir els 9 equips femenins a 6. La idea del València és desvincular la Fundació de la secció femenina, i així poder professionalitzar la Fundació,

Cada vegada menys valencians

D’esta manera, el València de Singapur realitza un moviment més col.locant a dit a una persona que ha aplegat a la ciutat fa poc, i canviant-la per un professional que portava al càrrec més de quinze anys. Amb la mort de Juan Cruz Sol, ja que no quedava cap valencià al Consell d’Administració del nostre club, i a poc a poc no queda cap valencià en cap lloc.