La millor informació del ValènciaCF en valencià

Tebas: “Estic segur que el València construirà el Nou Mestalla”
,

Tebas: “Estic segur que el València construirà el Nou Mestalla”

COMPARTIR
El president de la Lliga, Javier Tebas, ha parlat sobre els beneficis de l’acord de CVC, i lògicament la construcció del Nou Mestalla és un dels exemples més clars. El València és un dels equips que més necessitava una espenta econòmica d’esta magnitud, ja que es trobava ofegat als comptes anuals i amb molts deutes. Ara mateix, els problemes continuen existint, però el més greu de tots, que era la construcció del nou estadi, ja té una solució a curt termini.

Estes han sigut les declaracions més rellevants de Javier Tebas:

Possibilitats d’acabar el Nou Mestalla

El València acabarà el nou Mestalla, no tinc cap dubte.

Ja sabem els diners que invertirà al Nou Mestalla.

Quan comencen les obres?

No tinc ni idea. No sóc jo qui dirigeix el València.

Perspectives de futur

El València invertirà molts recursos per a fer un estadi competitiu i créixer com a club. Prompte estaran a les competicions europees.

CVC

Són un exemple de la importància d’este acord. L’hem resolt un problema greu a un dels equips més importants d’Espanya.

Reunió el 18 de gener

Com ja comentàrem ahir, Meriton Holdings tornarà a reunir-se el dimarts que ve, dia 18 de gener, amb l’Ajuntament per a presentar detalladament els plans per a reprendre les obres del Nou Mestalla. No ha passat ni un mes des de l’últim encontre entre les dos parts, per tant, la bona notícia és que hi haurà novetats a esta reunió. La classe política valenciana comença a estar més contenta amb l’actitud del València. i este és un pas important per a construir el Nou Mestalla.