+  ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Suso ja negocia amb Juande i Caparrós a l’espera de la decisió de Lim

Per Blanquinegres · 08 Febrer, 2016

Tot i que la versió ‘oficial’ dins del Club és de que no hi ha moviments a la banqueta i que tots ells vindran des de Singapur, Jesús García Pitarch està actuant com a màxim responsable de la parcela esportiva, tantejant el mercat d’entrenadors per tal de tindre uns substitut preparat en cas d’una eixida precipitada de l’actual tècnic del VCF, Gary Neville.

L’anglés ja té a l’afició a la seua contra i Suso Gª Pitarch no és alie a la situació per tant ja ha contactat amb dos possibles substituts amb un gran coneixement de la Lliga espanyola i experiència en Europa. Els dos currículums amb millor opcions al despatx de Suso són els de Joaquin Caparrós i Juande Ramos. La proposta és clara, contracte fins final de temporada, el problema radica en les exigències dels entrenadors contactats.

El Director Esportiu, amb el treball fet, espera una decisió que ha d’arribar des de 12.000 quilometres de distància. Peter Lim és qui disposa de les tisores per tal de tallar a Gary Neville, amic a qui li havia proposat el projecte blanquinegre després de l’adéu de Nuno Espírito Santo al mes de desembre.