Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Sopar d’equip per a unir a la plantilla amb convidats especials

Per Alex Alfaro · 05 Novembre, 2022

El paró per al mundial es troba molt a prop i Gattuso vol que la plantilla es trobe més unida que mai davant dos partits tan importants i tan complicats com ho és la Reial Societat diumenge que ve a Sant Sebastià i el Reial Betis a Mestalla.

Després de 4 partits sense conéixer la victòria, el València se sent amb l’obligació de guanyar. No sols pel que respecta a l’apartat classificatori, sinó també pel costat mental. Marxar-se al paró després de sis partits sense conéixer el triomf seria un colp massa dur per a la plantilla.

Tal com revela el diari Superdeporte, dilluns passat la plantilla va tindre un sopar al costat de tots els membres de l’staff per a tractar d’estar més units que mai. Al sopar no va faltar Jaume Domenech, que continua tenint seriosos problemes per a desplaçar-se però que com ja va mostrar a través de les seues xarxes socials ha començat el procés de rehabilitació a través de diferents exercicis de força.

Com a novetat, també van estar les parelles dels jugadors que van ser convidades perquè la trobada fora encara més especial i que servira als jugadors per a desconnectar en un ambient completament allunyat dels terrenys de joc.

El dilluns va ser dia lliure i de descans de la plantilla. A partir d’ací el primer equip ha continuat entrenant sense falta i durant el dia de hui tindrà lloc l’últim entrenament abans de marxar-se a Sant Sebastià aquesta mateixa vesprada.

La realitat és que una de les fortaleses que està tenint esta plantilla és la gran unió que es viu dins del vestuari. Jugadors i cos tècnic van a una i és una cosa que després es trasllada als terrenys de joc amb un gran sacrifici.