ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Són criticables les declaracions de Vinicius en el jutjat?

Per Alex Alfaro · 06 Octubre, 2023

El periòdic digital Superdeporte ha dedicat la seua portada d’aquest 6 d’octubre a Vinicius. Amb el titular ‘Pinochicius’, la imatge ha creat una gran polèmica a les xarxes socials després de la declaració del brasiler al juí sobre els insults racistes a Mestalla, on assenyala a tot Mestalla com a racista.

El madridista reconeix que va provocar la grada, però menteix a la jutgessa en assenyalar a tot Mestalla pels insults racistes”, diu la portada de Superdeporte. A més a més, és molt destacable la imatge que presenta el periòdic digital, posant-li un llarg nas postís a Vinicius que fa recordar al famós personatge de Pinotxo, el qual quan mentia li creixia el nas.

Les xarxes socials s’han omplit de crítiques per part d’aficionats brasilers i madridistes, titllant de racista als seguidors valencianistes. El València CF també es va pronunciar sobre la declaració al juí de Vinicius amb un comunicat oficial que diu que el club “entén que s’ha de ser escrupolosament precís i responsable en aquesta mena de manifestacions”, instant al jugador del Reial Madrid que rectifique la seua declaració. De fet, aquesta greu acusació de Vinicius és contradictòria amb la del seu entrenador, Carlo Ancelotti, qui ja va rectificar assegurant que no havia sigut tot Mestalla qui havia cridat “mono, mono”, sinó tan sols una part reduïda.

Enquesta: Són criticables les declaracions de Vinicius en el jutjat?

   No, és racisme si critiques
   Sí, són molt criticables
   No, és la víctima
Veure els resultats (97 vots)