ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Gayà pateix una recaiguda en la seua lesió en el Cuádriceps: La seua participació en l’Eurocopa en perill

Per Mauro Pérez · 20 Maig, 2024

El capità del València CF, José Luis Gayà, ha patit una preocupant recaiguda en la seua lesió en el cuádriceps de la cama dreta. El defensor es va retirar del partit a Mestalla visiblement adolorit, encenent les alarmes tant en el club com en la selecció espanyola.

Gayá, peça clau tant per al seu equip com per a la selecció nacional, serà sotmés a una ressonància magnètica en dos dies per a avaluar la gravetat de la lesió i determinar el temps de recuperació necessari. Esta notícia arriba en un moment crucial, ja que la convocatòria per a l’Eurocopa 2024 es realitzarà el pròxim 27 de maig, on es dirà la llista dels 26 jugadors seleccionats. 

El seleccionador nacional, Luis de la Fuente, estarà molt pendent dels resultats de les proves mèdiques de Gayà. La possible absència del lateral esquerre seria un dur colp per a les aspiracions d’Espanya en l’Eurocopa, ja que Gayà ha sigut un pilar fonamental en la defensa de l’equip.

Mentre s’espera el resultat de la ressonància, el cos tècnic de la selecció ja treballa en buscar possibles alternatives en cas de que Gayà no puga recuperar-se a temps. Grimaldo i Cucurella són les opcions que maneja el seleccionador per a cobrir la baixa de Gayà.