ACTUALITAT  PRIMER EQUIP

Soler, Gayà, Racic i Wass ja estan al Mundial de Qatar

Per Miguel Castells · 15 Novembre, 2021

Esta jornada de compromisos internacionals ha deixat més seleccions classificades per al Mundial de Qatar de 2022. Alemanya, Dinamarca i la mateixa Qatar, que participa per ser amfitriona, esperaven conéixer els seus rivals a la millor competició de seleccions del món, i esta setmana s’han sumat: Espanya, França, Sèrbia, Bèlgica, Croàcia i Brasil.

Els valencianistes classificats

D’estos nou països ja classificats, el València compta amb una representació de quatre jugadors a les seues files: Carlos Soler i Gayà amb Espanya, Racic amb Sèrbia i Daniel Wass amb Dinamarca. D’altra banda, el portugués Guedes haurà de jugar la repesca, després que el conjunt de Fernando Santos acabara segona de grup.

Carlos Soler i Gayà

Espanya ha patit molt a esta fase de grups, però a l’hora de la veritat ha demostrat ofici i caràcter. Havia de guanyar a Grècia i després en casa davant Suècia i ho ha fet amb un 0-1 i un 1-0. A Atenes Gayà va ser titular i realitzà un partit magnífic, mentres que al partit més important d’esta fase Carlos Soler va ser titular. Luis Enrique confia en els dos valencianistes.

La Sèrbia de Racic

D’altra banda, la classificació de Sèrbia va ser èpica. El conjunt on es troba Uros Racic no era favorita de grup, però va arribar amb opcions a esta última jornada i va guanyar a Portugal al minut 90. Començava avançant-se l’equip ibèric al minut 2, però els gols de Tadic i Mitrovic li donaren la volta al marcador. Racic no va jugar cap minut del partit.

Guedes i Cheryshev, a la repesca

Per últim, a banda d’estos quatre valencianistes ja mencionats, hi ha dos més que tenen opcions de classificar per al Mundial. Són els casos de la Portugal de Guedes i la Rússia de Cheryshev, que han acabat segones de grup i hauran d’esperar a la repesca. Encara no es coneixen quins seran els enfrontaments definitius.