Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja:

Jorge Olmos , 17/03/2023

Baraja: "Ni he parlat amb Lim ni em preocupa"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Sobrino podria quedar-se al València

Per Gerard Gálvez · 01 Juliol, 2021

Després del seu pas cedit pel Cadis, Rubén Sobrino torna a València llest per a la pretemporada amb José Bordalás. El davanter arriba després de donar un bon rendiment en el club gadità i amb les energies renovades per al que li ve. Segons Plaza Deportiva, davant les baixes en la davantera i la dificultat de fitxar, Sobrino sembla que es quedarà al València aquesta temporada, l’última abans de finalitzar el seu contracte amb el club.

Similitud Cervera – Bordalás

Sobrino, baix els comandaments de Cervera i sentint-se important en l’equip ha donat un bon rendiment. Les similituds entre l’entrenador del Cadis i Bordalás, en ser dos entrenadors exigents i amb una manera semblant d’entendre el futbol fa que Sobrino se senta còmode amb el nou entrenador del València i amb ganes de guanyar-se la seua confiança.

Versatilitat

A Bordalás li agrada molt tindre bastants davanters, a més de jugar, a vegades amb futbolistes com Ángel o Jaime Mata en banda, posició a la qual també es pot adaptar Sobrino. A més, a Bordalás li agrada la idea de canviar als seus davanters durant el partit, per la qual cosa necessita tindre fins a 4 ariets en la convocatòria. Ara mateix només es compta amb Maxi i Vallejo, i davant la dificultat de fitxar, Sobrino guanya punts per a quedar-se.

Sobrino acceptava anar-se

El davanter del València va arribar al club amb la intenció de posar facilitats al club per a buscar un destí per a la pròxima temporada, acabar contracte amb el València i ser lliure de negociar el seu futur la següent campanya. No obstant això, la situació ha canviat i ara podria acabar la seua vinculació amb el club formant part de la plantilla de Bordalás, qui l’ha vist i el vol veure en pretemporada.