+  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

L’operació Siqueira tancada a falta de les proves mèdiques

Per Blanquinegres · 30 Gener, 2016

Guilherme Siquiera podria convertir-se en el primer fitxatge del València CF en este mercat d’hivern. El lateral esquerre brasiler, arribarà en qualitat de cedit des de l’Atlètic de Madrid per a la temporada que resta i una més a cost zero per al conjunt valencianista. Eixe any i mig és precisament el que encara li restava al jugador amb el conjunt del Manzanares

Les últimes hores de l’operació, la qual va quedar pràcticament definida a última hora de la vesprada d’ahir, situaven, a la nit, al jugador a València per tal de començar el procediment de les pertinents proves mèdiques. Unes proves que amb un resultat satisfactori segellaran el vincle total entre les 3 parts; Atlètic de Madrid-Siqueira-VCF. També podria produir-se la imatge de vore al jugador a la llotja de Mestalla veient al que molt pròximament seran els seus companys.

Esta operació va començar a guanyar enters quan Jose Luis Pérez Caminero, Director Esportiu del Club matalafer parlava als micròfons de Movistar+ des de la mateixa llotja del Camp Nou, amb motiu del partit que ahir enfrontaven al FC Barcelona i l’Atlètic de Madrid.

S’està parlant amb ell, s’estan tractant possibilitats. Que arribe al VCF és possible”.

Cal recordar que la situació hores abans marcaven cap a la Premier, el Newcastell com la destinació més immediata del jugador brasiler fins que el VCF va apareixer pel mig.