La millor informació del ValènciaCF en valencià

Set jugadors del València seran protagonistes a l’atur de seleccions
,

Set jugadors del València seran protagonistes a l’atur de seleccions

COMPARTIR

728-90

Set jugadors de la plantilla d’Albert Celades han viatjat amb les seues respectives seleccions per a disputar els partits corresponents a l’atur de novembre.

En primer lloc, Gayà s’ha entrat a la llista de Robert Moreno i jugarà el divendres a les 20:45 h davant Malta i el dilluns a la mateixa hora davant Romania.

Les espectaculars actuacions de Ferran Torres no han passat desapercebudes i ha sigut cridat per la sub 21 per als partits de demà a les 19:45 h contra Macedònia del Nord i dimarts davant Israel a les 18:30 h.

El porter holandés, Jasper Cillessen, és fix a la porteria de la seua selecció i serà titular el dissabte a Irlanda del Nord i el dimarts davant Estònia a les 20:45 h.

El jugador valencianista Maxi Gómez també és un jugador habitual en la llista de Tabárez. El davanter de Paysandú podria ser titular a Hongria el divendres a les 19:00 h i en el clàssic sud-americà davant Argentina el dilluns a les 20:15 h.

El jove lateral, Thierry Correia, va ser titular el dilluns en la derrota davant la selecció sub 21 d’Holanda i podrà repetir titularitat el divendres a Noruega.

L’altre lateral de la plantilla, Daniel Wass, disputarà amb Dinamarca els compromisos davant Gibraltar, el divendres a les 20:45 h, i, a la mateixa hora, el dilluns a Irlanda.

Per últim, Kang In Lee tindrà demà a les 14:00 h un difícil partit on s’enfrontarà a Líban per a classificar-se per al mundial de Qatar. Terminarà els seus compromisos internacionals dilluns a les 14:30 h davant Brasil.