Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  FITXATGES  

Sergi Canós s’acosta al València

Per Manel Rumbau · 28 Juliol, 2023

L’embolic entre Sergi Canós i el Brentford està molt a prop d’arribar a la seua fi. El jugador busca eixir del club, des de principis de mercat, per tal d’unir-se al València de forma gratuïta.Els anglesos són conscients des de fa temps del desig del jugador de jugar al club de Mestalla.

Recentment, cal recordar que el València va presentar una oferta formal pel futbolista. Tot i que l’oferta no inclou una quantitat econòmica per fitxar-lo, sí que ofereix un percentatge significatiu dels drets del jugador en el futur, el qual es remunta fins al 25%. No obstant, l’oferta no acaba de convencer a l’equip anglés, ja que el Brentford demana una xicoteta quantitat econòmica d’uns 500.000 euros per deixar eixir el futbolista de Nules.

Així mateix, fa uns dies, l’Anderlecht va fer el mateix amb una nova oferta a Sergi Canós, augmentant-li el salari i demanat-li que responga ràpid. A més, els belgues ofereixen al Brentford 500.000€, a més d’un % d’una venda futura que sí convenceria a l’equip de Londres per deixar eixir al futbolista. No obstant això, Canós ha tornat a rebutjar l’oferta amb l’esperança d’acabar arribant al club de la seua vida.

Cavani acosta Sergi Canós al València

Respecte a Cavani, la seua eixida del club de Mestalla es imminent. I es que el davanter, per tal d’acabar confirmant la seua desvinculació del club, no ha acudit a l’entrenament de l’equip aquest matí. Per tant, es qüestió d’hores que Edinson Cavani deixe de ser jugador del València CF.

Açò, res més lluny de la realitat, acosta i molt Sergi Canós al València. Segons ha informat Héctor Gómez, en les últimes hores s’han intensificat les negociacions per Canós, de manera que el València acabarà pagant una xicoteta quantitat pel jugador. La setmana que ve, si tot va segons l’acordat, ha d’estar fitxat. És el següent en l’operació entrada.