Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

Sergi Canós i Rafa Mir, les prioritats del València en quan isquen Cavani i Yunus

Per Manel Rumbau · 27 Juliol, 2023

El mercat de fitxatges per al València continua calent a falta de poc més d’un mes per a la finalització d’aquest. I és que l’operació eixida, com bé saben, es troba condicionant en excés els moviments del club de Mestalla aquest estiu. El bloqueig de Lim, sens dubte, no ajuda gens per tal de reforçar un equip molt debilitat, pel qual el València busca les fórmules. Ara mateix, el mercat d’entrades en València resideix a les eixides de Cavani i Yunus. 

Respecte a Cavani, l’urugaià es troba cada vegada més a prop d’eixir del València C.F. Tal com ha avançat Relevo, en les últimes hores s’ha produït una reunió entre el València C.F i els seus advocats i les dos postures s’han acostat notablement. Encara falten detalls per tancar-se, però molt xicotets. Una vegada el València envie per escrits els pactes verbalment, Cavani deixarà de ser jugador del València.

La situació de Yunus, no obstant això, no acaba de ser la mateixa. Segons Fabrizio Romano, la posició del nord-americà no canviarà: vol anar a l’AC Milan i espera que el València arribe a un acord que el deixe marxar el més prompte possible. Però, segons el periodista, el València vol 25 milions d’euros pel futbolista, mentre que el Milan ofereix una quota fixa de 18 milions d’euros. Tot apunta a que en els pròxims dies els dos clubs arribaran a un acord per a que Yunus deixe de ser futbolista del València.

Amb açò pel mig, segons ha informat Cope València, quan isquen Cavani i Yunus les prioritats del València són Sergi Canós i Rafa Mir. 

L’actual situació de Sergi Canós

L’embolic entre Sergi Canós i el Brentford continua mentre el jugador busca eixir del club per tal d’unir-se al València de forma gratuïta. Els anglesos són conscients del desig del jugador de jugar al club de Mestalla.

Recentment, el València va presentar una oferta formal pel futbolista. Tot i que l’oferta no inclou una quantitat econòmica per fitxar-lo, sí que ofereix un percentatge significatiu dels drets del jugador en el futur, el qual es remunta fins al 25%. No obstant, l’oferta no acaba de convencer a l’equip anglés, ja que el Brentford demana una xicoteta quantitat econòmica d’uns 500.000 euros per deixar eixir el futbolista de Nules.

Així mateix, fa uns dies, l’Anderlecht va fer el mateix amb una nova oferta a Sergi Canós, augmentant-li el salari i demanat-li que responga ràpid. A més, els belgues ofereixen al Brentford 500.000€, a més d’un % d’una venda futura que sí convenceria a l’equip de Londres per deixar eixir al futbolista. No obstant això, Canós ha tornat a rebutjar l’oferta amb l’esperança d’acabar arribant al club de la seua vida.

L’actual situació de Rafa Mir

L’operació Rafa Mir és complexa a nivell econòmic. El Sevilla demana que el València pague el seu salari i l’amortització anual del jugador, una xifra total que estaria prop dels 5.2 milions d’euros, superior per exemple al salari d’Edinson Cavani.

El València, per descomptat, està lluïtant el fitxatge i no el dona per perdut malgrat les condicions que fica el Sevilla. Per exemple, ha oferit una cessió en la que paga tot el salari, i es fixa una opció de compra opcional a la fi de la temporada. Les negociacions s’estan produint, però el València està parat amb l’operació eixida bloquejada.