Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

Selim Amallah s’escapa si el València no mou fitxa

Per Manel Rumbau · 24 Agost, 2023

Selim Amallah continua esperant al València, però no per molt. El passat divendres, res més lluny de la realitat, el cas de l’internacional del Marroc va tindre una gran novetat. Pezzolano, tècnic del Reial Valladolid, va deixar al jugador fóra de la convocatòria davant el Reial Saragossa. Cal recordar, arribats a aquest punt, que l’entrenador uruguaià va destacar fa unes setmanes que el motiu de l’absència d’alguns jugadors a la convocatòria es deuria a que el jugador en qüestió estaria molt a prop de deixar el Valladolid. 

A més, segons ha informat Héctor Gómez, l’operació Rafa Mir repercuteix i molt en el cas Amallah, ja que el València té al jugador del Valladolid com a prioritat una vegada es tanque el fitxatge de Mir. Baraja considera que és un futbolista polivalent que pot ajudar i molt a cobrir certes posicions al camp com el migcentre ofensiu i l’extrem.

El València deu accelerar pel jugador

Com a conseqüencia de l’allargament d’aquesta operació, tal com ha ampliat la font citada, hi ha un club en la carrera per Amallah que es troba apretant i molt per tal de fer-se amb els seus serveis. Tot i que el nom de l’equip no ha eixit a la llum, el cert és que tant Celta de Vigo com Osasuna eren els altres dos equips que lluiten amb el club de Mestalla per fitxar al jugador. 

Per tant, si el València no vol perdre a un jugador tan polivalent com el marroquí, ha d’afanyar-se i molt perquè no acabe firmant per altre equip.