Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

Selim Amallah ja està en València

Per Manel Rumbau · 29 Agost, 2023

Selim Amallah serà el quart fitxatge del València i la tercera cara nova al vestuari d’aquesta temporada 2023-24. Res més lluny de la realitat, la idea principal de Baraja era que Amallah puga entrenar ja amb el primer equip aquesta setmana i que entre en la convocatòria per al partit enfront de l’Alabés.

Les xifres de l’operació corresponen al pagament de la clàusula perquè isca cedit, la qual serà de 150.000 euros. A més, s’inclourà una opció de compra que estarà fixada de 7.5 milions d’euros a favor del club de Mestalla. Així mateix, es descontarien els 150.000 euros de la cessió si el València decidira abonar la clàusula del jugador.

A més, cal destacar que aquesta matí, segons ha informat Salva Gomis, Amallah ja no ha entrenat amb el Reial Valladolid, de manera que la seua cessió amb opció de compra es trobava tancada a falta de la revisió mèdica pertinent. 

Amallah ja està en València

El jugador passarà aquesta revisió mèdica en les pròximes hores, ja que acaba d’arribar ara mateix a la capital del Túria. Un aficionat, per mitjà del seu compte de Twitter, ha pogut confirmar la notícia que havia avançat el periodista Salva Gomis.

D’aquesta forma, Baraja podrà comptar amb un nou efectiu per al partit davant l’Alabés que, per descomptat, serà molt d’ajuda en un equip tan descompensat.