La millor informació del ValènciaCF en valencià

Sean Bay s’acomiada del València CF
,

Sean Bay s’acomiada del València CF

COMPARTIR

En el mes d’agost, amb el mercat de fitxtages obert, Peter Lim va prendre la decisió de canviar tota l’estructura del club. D’eixa forma, persones que abans eren de confiança per a ell com Sean Bai, Joey Lim o Teo Swee Wei van ser acomiadats. 

A diferècnia dels altres, Sean Bai ha volgut aprofitar les seues últimes setmanes a València per a poder anar a Mestalla i viure els partits del València de Gattuso en directe. El dilluns passat, Sean Bai va publicar una història a Instagram criticant la polèmica decisió de l’àrbitre anul·lant el gol de Yunus Musah. Ahir també va estar a Mestalla. 

Ara, Sean Bai tornarà a Singapur per a continuar amb la seua vida. No obstant això, l’antic treballador del València ha volgut enviar un missatge per a acomiadar-se del club i l’afició. 

L’acomiadament de Sean Bai

Les persones marquen la diferència. Tenia la sort de treballar i aprendre amb molts professionals i bones persones en estos 4 anys.

Des de la primera persona fins l’última, els jugadors, tècnics, treballadors, pares i afició etc. Gràcies per l’amistat i suport. Qualsevol projecte només pot tindre èxits quan tenim un grup bo, una família. I ací tenim la sort d’una gran família. Som una família no per la sang, sinó per la lleialtat.

Porte molts bons records amb mi a Singapur. Però porte mes companys i amistats en el cor. Gràcies per ser una part tan important dels millors quatre anys de la meua vida.

Ha sigut un orgull i plaer. Hui em vaig amb cap alt i es que en el futbol sempre hi ha moltes voltes. Açò no és adeu sinó un fins ara.