Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Gattuso analitza l'empat i la situació de l'equip

Alex Alfaro , 24/01/2023

Gattuso analitza l'empat i la situació de l'equip

ACTUALITAT
Gattuso:

Vicent Burguete , 30/12/2022

Gattuso:"No anem a fitxar per fitxar"

ACTUALITAT
Gattuso expressa qui té la decisió sobre el futur de Diakhaby

Alejandro Fernandez , 27/12/2022

Gattuso expressa qui té la decisió sobre el futur de Diakhaby

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Sean Bai trenca el silenci i realitza la seua primera entrevista

Per Alex Alfaro · 20 Gener, 2023

Sean Bai va marxar del València el passat 23 d’agost després d’un acomiadament fulminant que ni ell mateix s’esperava. És més, Gattuso ho va saber abans que el propi Sean. Aquell mateix dimarts, Lay Hoon es reunira amb l’agència Interstar Sport en una reunió a la qual no va estar convidat.

Sean Bai durant estos últims mesos no ha trencat la seua relació i és que habitualment publica en Instagram diferents missatges relacionats amb el València C.F. Durant estos dies ha publicat la seua primera entrevista en un podcast de Singapur al qual ha acudit amb una samarreta del València.

Gattuso

“Vaig passar molt de temps treballant amb ell (Gattuso). És de bojos perquè és un tios amb el qual vas créixer veient-lo per TV. És una persona meravellosa, però també increïble com a entrenador. Molt clar, estratègic i determinat com a jugador, però també com a entrenador i manager.”

El treball de l’entrenador

La labor d’entrenar hui dia ha sigut fragmentada en diferents àrees específiques: el teu preparador físic, el teu analista, el teu preparador de porters… En essència, el teu entrenador cap fa molta tasca de gestió de l’equip. També treball tàctic, ell decideix l’estil de joc”

Estil de joc

“Gattuso sempre em deia: ‘Sean, hem de tindre un estil’. En el seu idioma, crec que ‘estil’ es refereix a ‘identitat’, eixa seria la paraula. Estil de joc i identitat. Delega tasques a la seua staff, però ell és el blanc per a tota la pressió i l’atenció, ell les absorbeix.”