La millor informació del ValènciaCF en valencià

Sean Bai parla dels tres canvis que desitja introduir en el club
,

Sean Bai parla dels tres canvis que desitja introduir en el club

COMPARTIR

Sean Bai ha parlat abans que Gattuso fora presentat. Feia temps que un màxim dirigent no acceptava preguntes, i és que en un primer moment la roda de premsa era únicament per a Gattuso, però el company Medrano de Mediaset li ha realitzat una pregunta i l’ha acceptada.

Siga com siga, en el seu discurs inicial ha assenyalat que volen fer un canvi de rumb al València.

1. Obriran les xarses socials 

Hui el protagonista és el nostre entrenador, però vull llançar un missatge públic: des del València Club de Futbol volem dur a terme un canvi de rumb. Des de l’autocrítica treballarem al màxim per a tornar a fer felices als nostres aficionats i que se senten orgullosos del seu Club.

Pensem que hem de ser més oberts i pròxims. Per aqueix motiu obrirem de nou els comentaris en les nostres xarxes socials.

2. Roda de premsa 

Teniu la nostra paraula que prompte vos explicarem tots aquests passos. En breu ens reunirem per a explicar aquest projecte.

3. Mitjans de comunicació

“El primer pas va ser tindre més comunicació amb els mitjans. Sou una part important de tot això i honestament l’espai és una limitació per a nosaltres. Però busquem solucions i vull escoltar el vostre feedback, per a ajudar-vos a vosaltres i que siga còmode per a tots nosaltres”