Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja:

Jorge Olmos , 17/03/2023

Baraja: "Ni he parlat amb Lim ni em preocupa"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  DECLARACIONS  PRIMER EQUIP  Sin categoría  

Santiago Cañizares: “L’operació de Mamardashvili és una gestió fantàstica”

Per Sergio Roig · 17 Agost, 2021

LaLiga va obrir una votació fa sis dies en la seua pàgina web per a veure qui era el millor jugador valencianista de la història. L’enquesta va ser compartida en les diferents xarxes socials de LaLiga perquè l’afició valencianista poguera votar al favorit.

En el matí del dimarts 17 d’agost, LaLiga ha fet oficials els resultats de la seua enquesta i en primer lloc ha quedat el mític Santiago Cañízares ‘Cañete’. El podi el completen David Albelda, que ha acabat en segon lloc, i Vicente Rodríguez, que ha acabat tercer.

En la vesprada del dimarts 17 d’agost, la cadena COPE ha tingut una entrevista amb el porter ex-valencianista:

Giorgi Mamardashvili

Arriba en un moment ideal perquè l’equip estava necessitat de jugadors així, que tinguen il·lusió. Té l’habilitat de parar-les quan toca. Aqueixes parades et trauen a muscles de l’estadi.


És un xic jove de 20 anys. Hi hauran dies que no tinga aqueixa brillantor, per això cal anar amb compte. Coneixem casos de gent que destaca a aqueixes edats i després passa el que passa… Calma

Té la sort d’estar entrenat per Ochotorena. Amb ell, tots hem tret la nostra millor versió.

Ha de ser titular

Va ser el millor del partit. Està en un moment sensacional. Jo no veig cap motiu per a dubtar de la seua titularitat. Cal esperar i veure la seua evolució però de la seua irrupció no hi ha dubte.

Gestió magnífica

Aquest tipus d’operacions són d’aqueixes que no tenen risc. Cessió amb opció de compra que, si ix bé l’exerceixes i sinó no