Santi Mina i Carlos Soler s’estrenen com a golejadors en Champions

Per Blanquinegres · 08 Novembre, 2018

Victoria molt valuosa del Valencia CF en la Champions, gols i, sobretot, una gran alegria per a l’afició de Mestalla Què més es podia demanar? Tot va començar prompte. Corria el minut 14 quan Santi Mina estrenava el seu compte golejador a Europa esta temporada i aconseguia el seu primer tant en el seu sisè partit en Champions des que aterrara a Valencia en la campanya 2015-16. I en el minut 42 obtenia un doblet en desviar amb la capdavantera una impressionant passada de Carlos Soler.

I llavors va aparèixer Carlos Soler, qui també va voler ser protagonista esta vesprada a Mestalla. Després del descans, amb un ajustat 2-1 en el marcador, marcava el seu primer tant de la temporada i primer també en Champions en la seua cambra partida en el gran torneig continental de clubs.

Mestalla estava bolcada totalment amb els seus i li va tributar una gran ovació a Santi Mina quan va ser substituït per Gameiro en el minut 68. Els aficionats, posats en peus, van acomiadar amb un gran aplaudiment al davanter gallec, qui també va donar les gràcies als seus seguidors amb aplaudiments quan s’encaminava a la banqueta valencianista. Al final, tres punts d’or en esta fase de grups i a per totes en Champions.

Bon treball col·lectiu

Tot i que els gols són clau en el futbol, este dimecres va ser un èxit de l’equip per sobre de totes les facetes del joc. Defensa contundent, centre del camp destructiu i creatiu i un atac, de nou, letal. Si fins ara el tècnic es lamentava de les ocasions perdudes, esta victòria i de la forma que va succeir poden significar el punt d’inflexió de la temporada. Ara, a pensar ja en el Getafe. Una altra competició, però mateix objectiu: guanyar.