+  DECLARACIONS  PRIMER EQUIP  

Santi Mina: “Amb humilitat i amb treball podem traure els 3 punts”

Per Blanquinegres · 23 Octubre, 2015

Santi Mina va atendre als mitjans de comunicació que es van reunir a la Megastore del VCF situada en la Plaça de l’Ajuntament per cobrir un acte publicitari del Club. El davanter gallec va mostrar-se confiat en el bon treball del grup blanquinegre per afrontar el repte de sumar els 3 punts del Calderón el proper diumenge.

 

Sabem que hem d’eixir molt concertats perquè ells son molt intensos que tenen un pressió asfixiant i nosaltres fent el nostre joc ràpid en atacs hem de tindre una poca de sort.

Tinc ganes de poder ajudar a l’equip ja siga amb un gol o com siga.

Sí, ara portem 2 victòries consecutives i sabem que la del diumenge podria ser un triomf molt important també saben que anem a sofrir, però amb humilitat i amb treball podem traure els 3 punts.

Sabem que cara a gol no estem tenint l’olfacte de la temporada passada, però estem tranquils.

Jo tant en dreta com en esquerra estic molt còmode. Fa temps que no jugue de davanter però. En esquerra estic còmode per trobar l’opció de xut.

Sempre estic preparat per ajudar.

Jo pense que tot este tema esta massa magnificat. Dins el vestidor i al camp es una pinya. Hi han moment en el futbol en que pots no jugar però Negredo és un mot bon professional.

Per sort l’equip va poder sumar els 3 punts i eixa errada ja esta oblidada.