La millor informació del ValènciaCF en valencià

Sandra Gómez: “Si van de debò, hauriem de parlar de garanties i avals”
,

Sandra Gómez: “Si van de debò, hauriem de parlar de garanties i avals”

COMPARTIR

728-90

La vicealcaldessa de València, Sandra Gómez, ha tornat a parlar sobre el València, l’avantprojecte i la ATE. Quan ha sigut preguntada per això, Sandra Gómez ha declarat que tot el que va presentar el València és un pas avant, però que volen garanties i avals, no paraules.

“L’obligació del club que té amb el Poliesportiu data de 2005, després es va renovar en 2007 i que és un pagament que li deu el club als veïns del barri de Benicalap, que els done un servei de proximitat als veïns, ja que es van quedar amb la parcel·la pública més important del barri per a construir un Nou Estadi que porta dotze anys parat. Per això era tan important continuar insistint que complisquen els compromisos”.

“Amb la pressió que estem exercint les administracions perquè complisquen el seu compromís amb la ATE, sembla ser que en les últimes setmanes han représ el famós avantprojecte del pavelló, però és això, un avantprojecte, ni tan sols el projecte.

Sandra Gómez vol fets, no paraules

Queda molt camí per caminar. Per això si volen demostrar que van de debò i que aquesta vegada sí que acabaran el pavelló, més que d’avantprojectes hauríem de parlar de garanties i avals que demostren que tenen la voluntat d’acabar amb el pavelló de Nou Benicalap.

I reitere, no és un deute amb l’Ajuntament, va més enllà. És un deute que té amb els veïns del barri i per això hem d’exigir i ser contundents perquè es complisca aqueix compromís

L’ avantprojecte del València

Fa unes setmanes, el club va presentar al govern un document on explicava la seua intenció de començar les obres del nou pavelló de Benicalap, amb l’objetctiu de tindre’l finalitzat per a 2022. A més, la proposta del València quant al Nou Mestalla, tenia com a objectiu acabar el nou estadi per a 2026.

Tres mesos de pròrroga

Segons va informar Ser Deportivos València, la pandèmia ha provocat que la ATE es prorrogue, automàticament, tres mesos més. Per tant, finalitzaria l’agost vinent. No obstant això, la idea del València continua sent la de prorrogar la ATE molt més allà d’Agost.