Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Javier Solís:

Sergio Botella , 12/05/2023

Javier Solís: "Peter Lim està preocupat"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  DECLARACIONS  

Sandra Gómez: “El València ha perdut molts més diners no jugant la Champions que amb l’ATE”

Per Pablo Marquez · 26 Març, 2021

La vicealcaldessa de València, Sandra Gómez, continua mostrant la seua preocupació per l’incompliment del València amb el termini de l’ATE. En esta ocasió, Sandra Gómez ha concedit una entrevista als companys de Plaza Deportiva per a comentar la situació actual de Meriton Holdings amb l’ATE i el futur del Nou Mestalla.

Hem tingut contactes amb persones que podien estar interessades en la compra venda del terreny de l’actual Mestalla.

D’ací a maig no crec que succeïsca res més. No crec que el club es moga i mostre voluntat a hores d’ara. Hi ha un fet molt significatiu i és que es va provisionar ja la perduda de l’ATE en els comptes.

El València ha perdut molt més diners no jugant la Champions que amb l’ATE. Jo crec que els gestors del club han d’assumir la seua pròpia responsabilitat en la mala situació financera del club i en la mala situació esportiva.

Resoldre l’ATE no suposa derruir el Nou Mestalla o quedar-se en l’actual. Continua tenint l’obligació d’acabar l’estadi però s’acaba el dret a fer un centre comercial en el terreny del vell Mestalla.

És difícil creure’ns que tinguen ganes d’acabar l’estadi quan arriben a una reunió amb les mans buides, literalment. No tenen voluntat i no ens queda més remei que liquidar l’ATE hui dia.

Estem en un moment ja de gol d’or, de descompte, però no hi ha cap equip a l’altre costat disposat a jugar el partit.