Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Salvo i Aurelio Martínez s’asseuran en la banqueta dels tribunals

Per Alex Alfaro · 02 Novembre, 2022

El que fora president de la Fundació del València CF i actual president de l’Autoritat Portuària de València (APV), Aurelio Martínez, i el que fora president del club, Amadeo Salvo, han sigut citats a declarar en judici oral el pròxim 23 de març a les 9.30 hores.

Aixina ho ha resolt la titular del jutjat de primera instància número 22 de València en una diligència. La causa ve a conseqüència d’una demanda interposada per cinc accionistes del València CF, representats pel despatx d’advocats de Jaime Navarro, en la qual reclamen danys morals i econòmics a tots dos exdirigentes de l’entitat valencianista com a màxims responsables de la venda de la majoria accionarial a Meriton Hòldings, empresa propietat del magnat de Singapur, Peter Lim.

Els demandants exigeixen una indemnització simbòlica de 1.900 euros en considerar que es va procedir a la venda del 70% de les accions del club sense garanties o penalitzacions que obligaren a Lim a complir els seus compromisos esportius, econòmics i socials, entre ells, la finalització del nou estadi.

Durant aquell procés que es va desenvolupar l’any 2014, tant Salvo com Martínez van assegurar, entre altres coses, que si no es venien les parcel·les de Mestalla, el propi Lim se les quedaria per 150 milions d’euros.

Paral·lelament a esta causa, està pendent de resoldre’s una altra causa del mateix despatx d’advocats sobre la presumpta il·legalitat de la venda de la majoria accionarial a Lim.