+  DECLARACIONS  

Salvo: “Hui el VCF es molt més estable, més potent, socialment fort, hem d’estar satisfets”

Per Blanquinegres · 02 Desembre, 2014

Amadeo Salvo, President executiu del València CF. Dins d’este nou càrrec, Amadeo ha aprofitat per matisar esta nova estructura dins dels Club. “És una estructura habitual, per a ells el Consell d’Administració es òrgan corporatiu de representació de capital. I la figura executiva, la desvinculen de l’òrgan corporatiu de govern”.

Preguntat per si s’ho creia que el procés de venda haja arribat a la seua fi, Salvo ha declarat que “ha sigut molt difícil, però sempre ho he dit, hem buscat el millor per al VCF. La proposta de Meriton es seriosa, volen invertir en el València. Hui el VCF es molt més estable, més potent, socialment fort, hem d’estar satisfets”.

Respecte la capacitat de maniobra en les gestions diàries del Club. “Les operacions ja estaven en marxa, com la de Parejo o Alcácer, no influeix la venda perquè ja estava tancada la venda des de 31 de Juliol, només restava tancar un assumptes, immobiliàries, per tant la gestió es la mateixa”.

“Arranca una nova etapa, nova era, tots estem ja alineats amb el mateix objectiu, tots volem que el València cresca i que tinga estabilitat”.

Tot i l’arribada definitiva de Meriton al VCF, les decisions les continuarà prenent el Consell d’administració. “És exactament igual que abans, amb l’excepció que ara hem de demanar opinió a l’amo del Club, el senyor Lim. Els tècnic son qui han de proposar i considerar si cal reforçar l’equip”.

Respecte el canvi dins dels estatuts, del temps de duració dels càrrecs dins del Consell, estos seran renovables any rere any. “Jo no tinc cap contracte tancat. Jo me veig fins a Setembre-Octubre, desprès ja vorem. Ho mirarem sempre a curt termini, per la meua situació personal”.