Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Hugo Guillamón:

Joan Marc García , 17/07/2024

Hugo Guillamón: "Juguem de memòria i continuem coneixent-nos"

ACTUALITAT

+  DECLARACIONS  PRIMER EQUIP  

Ryan: “El meu objectiu és jugar i sóc ambiciós”

Per Blanquinegres · 28 Juliol, 2015

El VCF ja s’entrena a les, més que fresquetes, terres de Kramen (Alemanya). Allí, el nou porter del VCF, Mathew Ryan, ha comparegut davant els mitjans de comunicació, després de la seua arribada al Club blanquinegre.

 

Les instal·lacions son magnifiques. Hui hem treballat molt i tenim bona esperança de cara a la temporada.

Va ser mi primer partit amb el VCF i encara tinc que aprendre com juga l’equip, he de conèixer més coses. He baixat els meus nervis i el partit va ser prou productiu per a mi.

Portar èxits al Club i competir a la Lliga i la Lliga de Campions. Sóc ambiciós i vull formar part de la història.

Des de xiquet m’agrada Iker Casillas, per la seua forma de ser, també Neuer, l’estudie per tal de créixer com porter.

Tot esta superant les meues expectatives abans de vindre ací. El VCF és un Club molt gran, ho demostra amb Mestalla, tinc ganes de jugar allí, amb totes les instal·lacions esportives. Tot que rodeja al Club és del Top i estic encantat amb la benvinguda.

No és una pressió extra per a mi, perquè el meu objectiu és jugar i sóc ambiciós. Jo mire per mi mateix, tracte de millorar sempre. Vindre ací al VCF es un pas molt gran per mi, per suposat, però jo vull jugar i tinc confiança.

El que més m’ha impressionat és caminar per l’estadi. Demostra que és un gran Club.