ACTUALITAT  DECLARACIONS  

Rubiales no demana perdó al València i no es planteja la seua dimissió

Per Pablo Marquez · 18 Octubre, 2022

Luís Rubiales va ser entrevistat ahir per Juanma Castaño en el Partidazo de la COPE. El president de la RFEF va arribar a esta conversació després de divereses filtracions sobre la seua activitat en el càrrec. A més d’això, es va publicar una conversació amb el seu pare on Rubiales deia que els equips que li caien malament eren el València, el Sevilla i el Vila-real.

Els tres clubs afectats van emetre un comunicat oficial on demanaven unes disculpes per part del president. Eixes disculpes encara no han arribat i tot fa indicar que no es produiran, després d’haver escoltat les paraules de Rubiales.

Les declaracions de Rubiales

El que és privat és privat, és una conversa amb el meu pare, jo soc president de la RFEF, però soc també un exfutbolista que va jugar en el Llevant i ha tingut una tremenda rivalitat amb clubs als quals respecte molt i eixa rivalitat continua estant igual que està en qualsevol altre jugador. Ja pensar que eixa rivalitat esportiva pot anar a més és de mal pensats

Tinc un grup on els del Madrid li diuen als de l’Atlètic ‘patètic’, jo li dic a Pablo que és sportinguista confés que és un xoto camuflat perquè és molt valencianista, ell em diu que soc un gripau que és el que ens diuen als levantinistes a València”.

Tinc molts amics valencianistes que m’han escrit i m’han dit que d’això es faça un assumpte és lamentable. El que espere és que tant de bo en el futur altres persones que vegen envaïda la seua intimitat es trobe una solució per a tot això perquè està fora de les regles de joc”.

“No he parlat amb els presidents d’estos clubs, ho faré quan em trobe amb ells perquè ells també han dit coses de mi tremendes i m’han criticat o de la RFEF o dels àrbitres perquè això és futbol”.

“Jo sent els colors, no soc un tecnòcrata, soc molt del Llevant que per cert ha descendit sent jo president. El València ha jugat dos finals i ha guanyat una, que el Sevilla i el Vila-real han estat en llocs d’Europa sempre. Ací ha d’estar una persona que senta el futbol, però que actue amb honestedat amb tots”